GSMZona
   
За стартов сайт Добави към favorites Начало | Wap | Помощ | За нас
Мелодии Цветни картинки Java игри Анимации Видео
Мелодии Цветни картинки Java игри Анимации Видео
Препоръчваме Ви
Поръчай 4540708 от животни
4540708
 
Поръчай 4567915 от любов
4567915
 
Поръчай красив залив от животни
красив залив
 
Поръчай 4560161 от мотори
4560161
 
Посетете
BGtop.net
SMSbg.net
Женски календар
Игри онлайн
sdabg.net
DropSpoil
SMS разплащания
Lineage 2
Стани богат
Женски новини
Условия за ползване

1. Продуктите и услугите в този сайт са предоставени от Teracomm LTD и са достъпни за клиентите на всички мобилни оператори на територията на Република България.
2. Продуктите и услугите в този сайт са публикувани със знанието и съгласието на техните автори, в съответствие на Законът за авторките права и сродните му права. Всяко нелегално използване или разпространение на съдържанието, публикувано на сайта, се счита за нарушаване на законите на Република България.
3. Убедете се, че Вашият телефон поддържа и може да получава продуктите от нашата система. В противен случай поръчката няма как да бъде изпълнена или няма да можете да използвате съответното мобилно съдържание. Моля погледнете предварително описанието в инструкциите на Вашият мобилен апарат, преди да направите поръчка за мобилно съдържание.
4. Убедете се, че телефонът Ви има активирани интернет настройки от Вашия мобилен оператор. Това можете да направите на уеб-страниците на съответния оператор, в офисите или на телефоните за проблеми и въпроси.
5. Поръчките, които поради една или друга причина не са били доставени до получателя (например сгрешен номер или код за поръчка), се следят и изпращат повторно след проверка от оператор, ако е възможно. Ако все пак до 24 часа не получите направената от вас поръчка или имате нужда от помощ, моля обадете се на нашата гореща линия - 088/9059984 /без увеличение на телефонната услуга/.
6. Заплащането за използване на услуги или поръчка на мобилно съдържание, става чрез изпращане не SMS към номер с добавена стойност, като цената е посочена предварително. Отчитането на съответната поръчка ще бъде изложено в месечното извлечение на клиента от според условията на мобилния оператор. Всички цени за продукти и услуги на този сайт са посочени в лева с ДДС.
7. В цената на продуктите /цената на SMS/ не влиза сумата, която клиентът заплаща за мобилен интернет трафик. Мобилния интернет трафик се таксува от мобилните оператори според тарифния план на клиента. Teracomm не носи отговорност за допълнителните такси, наложени от мобилните оператори.
8. Всеки клиент, направил поръчка на мобилно съдържание чрез SMS на кратък номер с добавена стойност, се съгласява към мобилният му телефон да бъде изпратено кратко съобщение от сървър, съдържащо WAP-push за изтегляне на съответната поръчка. Пристигналите до клиента съобщения с WAP-Push са валидни до 24 часа.
9. Всеки клиент, направил поръчка на мобилно съдържание чрез SMS на кратък номер с добавена стойност, се съгласява на мобилния му номер да му бъде изпращана иформация за промоции или специални предложения. При желание да се откажете от всякакви промоции или услуги, моля обадете се на тел: 02/9571247.
10. Teracomm не носи отговорност за изпратена грешна заявка или некоректно отчитане на поръчката в месечното извлечение на клиента; Teracomm не носи отговорност за направени заявки от телефони, неподдържащи съответния тип мобилно съдържание или за апарати с неактивни мобилни интернет настройки; Teracomm не носи отговорност за неправилна употреба или неспазване на посочените тук условия.
11. Изпращайки SMS на кратките номера, посочени на сайта, клиентите автоматично декларират, че се съгласяват с посочените тук условия за ползване на мобилно съдържание, продукти, услуги, промоции или игри.

Основни понятия и термини

1. SMS – (от английски - Short Message Service) - услуга за изпращане и получаване на кратки съобщения чрез мобилен телефон.
2. Кратък номер/ номер с добавена стойност – това са GSM-номера (най-често с по-малък брой цифри), разговорите и съобщенията към които се тарифират от мобилните оператори с различна от стандартната цена за минута разговор или SMS-стойност.
3. Мобилно съдържание (mobile content) – това са аудио-визуални произведения, графики и програми, които се използват на моблните телефонни апарати (ринтонове, картинки, анимации, java-игри, видеоклипове).
4. Код за поръчка – това са група от цифри или букви, които съответстват на конкретно мобилно съдържание. Тези символи се изпращат като SMS на кратък номер, за да се направи поръчка.
5. WAP-push /WAP-линк – специфичен SMS, съдържащ е себе си линк към интернет адрес, на който се намира заявената от клиента поръчка.
6. Рингтон (ringtone) – най-общо понятие за мелодия за GSM – това е звукът, който се чува от мобилните апарати при входящо повикване, при получен SMS или друг сигнал.
7. Realtone (true tone / реален тон / звук) – това са мелодии за мобилни телефони с реално звучене. Форматите, които биват realtone най-често са : MP3, WAV, AMR, MMF, AAC.
8. Полифонична мелодия (poly) – тон на звънене, който може да просвирва няколко канала на едновременно (до 72), образувайки мелодия – MIDI формат.
9. Монофонична мелодия (mono) - тон на звънене, който може да просвирва само един канал, оформяйки мелодия – MIDI формат.
10. Картинка (wallpaper) – цветно графично изображение, използващо се в мобилните апарати като фон или съдържание – JPG/GIF формат.
11. Анимация (screensaver) - цветно графично изображение, което имитира движение, повтаряйки статични кадри. Използва се в мобилните апарати като фон, тема на екрана или съдържание – GIF формат.
12. Видео (video / video tone) – фрагмент от видеоклип, ограничен в рамките на приблизително 30 секунди. Използва се за мобилни телефони като съдържание или при по-новите мобилни технологии, като видео-рингтон – 3GP/MP4 формати.
13. Java Игра – софтуерно приложение за мобилни телефони. Използва се за забавление и отдих – формат JAR/JAD/SIS.
14. SlidеShow (слайдшоу) - софтуерно приложение за мобилни телефони, на принципа на JAVA-игрите. Управлява и изобразява определен брой статични изображения – формат JAR/JAD.

Списък на кратките номера с добавена стойност и
цените на SMS (текстови съобщения) към тях

1924 - 2.40лв. / SMS

Данни за доставчика на услугата

"ТЕРА КОМЮНИКЕЙШЪНС" АД
АДРЕС: гр. София, бул. "Цариградско шосе" 113А
БУЛСТАТ: 131384920
МОЛ: Светлин Илиев Тодоров
ф.д.N: 2100 / 2005 г.

Политика на личните данни

Мелодии
ara audio video ara audio video
Cartoons Cartoons
hip-hop|rnb hip-hop|rnb
jamba stars jamba stars
payner payner
pop|dance pop|dance
retro retro
rock rock
rock|alternative rock|alternative
балканска музика балканска музика
бг поп бг поп
бг рап бг рап
бг рок бг рок
детска детска
други други
забавани забавани
забавни забавни
звуци звуци
класика|джаз класика|джаз
коледни коледни
поп фoлк поп фoлк
поп фокл поп фокл
поп фол поп фол
поп фолк поп фолк
празнични празнични
спорт спорт
филмова филмова
фолклор фолклор
ХИТ ХИТ

За контакти

Design: Design Picnic Studio  © 2004-2018, GSMZona. Всички права запазени. Услуга осигурена от Teracomm. Общи условия.
0.014793